Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Protectiongroup.dk. Ved at klikke videre på Protectiongroup.dk accepterer du vores brug af cookies.

Handsker

Snitsikker handsker fra Protection Group Danmark

Snitsikker handsker fra Protection Group Danmark

Snitsikre handsker kommer i mange forskellige varianter, kvaliteter og til mange forskellige formål. Hos Protection Group Danmark har vi selv designet vores handsker, med det formål, at de skal give dig den bedst mulige beskyttelse samtidig med, at handskerne er meget ergonomisk, og giver dig en god føling. Vores handsker kan bruges af politi, sikkerhedsfolk, militær, dørmænd og vagter.

Denne føling teknologi er vores unikke ”Feeling Touch”, som giver dig en bedre føling på hele håndfladen. Dette gør, at du kan mærke de ting, du rører ved endnu bedre end en normal snitsikker handske i niveau 5.

Alle vores handsker er foret med snitsikkert UHMWPE i cut level 5, efter den europæiske standard EN388. Ved at bruge UHMWPE får du en handske, som udover at give dig den bedste beskyttelse imod knive og skarpe genstande som eksempelvis flasker, også giver dig en meget fleksibel, tynd og åndbar snitsikker handske, så du undgår sved og bakterier.

Yderligere virker alle handsker på touchscreens, så du ikke skal tage handsken af i forbindelse med arbejde.

Handsker fra PGD er alle lavet i slidstærke materialer, hvor vi har forstærket syningerne så handskerne holder endnu bedre. Derudover er der kælet ekstra for de små detaljer, som silikone tryk og lædermønster i håndfladen, som øger din grebsstyrke markant. Ved at købe hos PGD du kvalitet til få penge.

Modeller 

        - Slidstærkt syntetisk læder
        - Silikone tryk på håndflade for bedre greb
        - EN388 snitsikker til niveau 5

  • PGD200
    - unikt lædermønster på håndflade styrker dit greb
    - EN388 snitsikker til level 5
    - knoerne er forstærket med formet polycarbonat.