Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Protectiongroup.dk. Ved at klikke videre på Protectiongroup.dk accepterer du vores brug af cookies.

Skudsikre hjelme

Skudsikker hjelme i MICH og ARCH fra Protection Group Danmark

Skudsikre hjelme fra Protection Group Danmark 

Vores skudsikre hjelme er lavet til at dække ethvert behov, og designet til at modstå nogle af verdens kraftigste håndvåben da alle hjelme er testet til den modificerede NIJ standard 0106.01 imod en .44 Magnum og .357 Sig, som yder endnu mere beskyttelse end normale skudsikre hjelme. 

Alle vores skudsikre hjelme er lavet af Twaron, som er en high performance man made fiber. Firmaet bag denne aramid fiber er Teijin, som er et hollandsk firma, og en af verdens førende producenter af skudsikre armider. Denne aramid er ligeledes meget ens med den kendte Kevlar aramid fra Dupont, og de minder utrolig meget om hinanden. 

Twaron fiberen har en god resistens imod: 
 • Varme: nedsmeltning af Twaron fibren starter ved 500°C 
 • Stærk imod skarpe genstande og kemiske midler 
 • Ingen ledningsevne 
 • Det har en meget høj styrke i forhold til vægten på materialet. 

Alle skudsikker hjelme er testet efter den ballistiske NIJ standard 0106.01 for skudsikre hjelme;NIJ level IIIA, hvor de er testet imod en .44 Magnum SJHP og en .357 SIG FMJ FN. Vi kan fremsende vores test rapport fra HP White på forespørgsel. 

Bemærk at ”NIJ standard 0106.01 for ballistic helmets” har 3 skudsikre niveauer, hvor niveau II er det højeste skudsikre niveau for skudsikre hjelme; Disse er testet imod en .357 Magnum JSP og 9 mm FMJ. Vi har valgt at udvikle endnu stærkere skudsikker hjelme, som kan stoppe nogle af de mest avancerede trusler, herunder en .44 Magnum og .357 Sig, hvilket er tilsvarende NIJ level IIIA for soft armor efter .06 standarden. 

Vores hjelme er V50 testet ifølge STANAG2920, hvilket giver dig beskyttelse imod fragtmenter og granatsplinter på op til 700 m/s. 

Hjelmen yder resistens imod ekstreme temperaturer, ild, vand, fugt og Ultra violet lys (UV). 

Ydermere er vores skudsikre hjelme certificeret til EN397, hvilket reducerer kraften fra skud, så din nakke og dit hovede ikke vil tage skade, hvis hjelmen rammes af skud. Denne certificering giver beskyttelse imod de mest avancerede håndvåben.

Vi er lagerførende af begge hjelme i Khaki (Tan), Sort, OD grøn og Multicam. For andre farver tages dette kun imod på bestilling. Dette er for følgende farver: Navy, Natoblå, Desert tan og farver efter dit behov.

ARCH skudsikker hjelm 

Vores ARCH skudsikker hjelm, er lavet til at opfylde de nyeste krav på slagmarken. Denne skudsikker hjelm er med high-cut ved ørene, således at der er plads til høreværn eller Kommunikationsudstyr. Dette giver en lettere hjelm, så du også kan påsætte accessories på det taktiske rail system på siden af hjelmen, hvor der også medfølger en Picatinny Rail Adapter. Yderligere er der integreret Night Vision Goggle Mount på fronten af hjelmen. 
Dette gør det muligt at påsætte følgende udstyr på den skudsikre hjelm: 
 • Våben lys 
 • Videokamera 
 • Up-armor side covers 
 • Beskyttelses visor 
 • NVG Briller 
 • Strobelys 
 • O2 Maske 
 • Night vision mount 
 • Picatinny Rail adapter 
 • Covers til hjelmen 
Og meget mere. 

Det er muligt at påsætte et GoPro Kamera eller andet på front shroud. En ARCH skudsikker hjelm giver dig et hav af muligheder, da man kan påsætte mange forskellige accessories, hvilket gør dette til en formidabel medhjælper. 

Vores ARCH skudsikker hjelm kommer i Khaki, Sort, Multicam og OD Grøn

Mich skudsikker hjelm 

Vores Mich skudsikker hjelm giver dig de samme muligheder, som vores ARCH skudsikker hjelm. Forskellen ligger dog i, at vores MICH skudsikre hjelm er med Low cut, hvilket betyder at denne giver mere beskyttelse ved ørene, og derfor er der ikke plads til kommunikationsudstyr, med mindre det er i et lille headset. Du vil have de samme muligheder i forhold til at sætte accessories på rail-systemet.